Berkel AG

img_6110projaegt coördineert samen met het bureau wortArt uit Coesfeld de Berkel AG.

De Berkel AG is een samenwerkingsverband van aan de Berkel gelegen gemeenten (BillerbeckCoesfeldGescherStadtlohnVreden). Het accent daarbij ligt op de voorbereiding en uitvoering van gezamenlijke “Berkelactiedagen” in 2016 en 2017, dit in de context van het presentatiejaar van de Regionale 2016. Om dit mogelijk te maken beschikt de regio over een budget van ca. 80.000 euro dat is verleend door het ministerie van stedenbouw NRW.

Het bureau wortArt van Doris Röckinghausen uit Coesfeld is voor de gehele coördinatie van de Berkelactiedagen verantwoordelijk, terwijl projaegt de vergaderingen van de Berkel AG voorbereidt, de resultaten daarvan uitwerkt, deze vergaderingen voorzit en daarnaast de gehele subsidietechnische afwikkeling van dit anderhalf jaar durende project verzorgt.

 

Berkel AG