08.02.2019: Informatiebijeenkomst Berkelfestival

Op 20 februari organiseren wij in Gescher een informatiebijeenkomst voor het aanstaande Berkelfestival 2019. Iedereen die geïnteresseerd is in het festival en een bijdrage wil leveren, is hartelijk uitgenodigd, om op 20 februari naar Gescher te komen. (18.00-20.00 uur, stadhuis Gescher, Marktplatz 1, 48712 Gescher)

Tijdens deze bijeenkomst willen we ons concept voor het festival voorstellen en daarna gemeenschappelijk met de deelnemers overleggen, welke programmapunten langs de Berkel een rol kunnen of moeten spelen.

Het idee achter het festival is om mensen langs de Berkel vanaf de bron in Billerbeck tot aan de monding in Zutphen bij elkaar te brengen.

Voor een goede planning, vragen we om aanmelding via email. Gebruik daarvoor het emailadres: team@dieberkel.eu

08.02.2019: Informatiebijeenkomst Berkelfestival