22.02.2018: eerste bijeenkomst Berkelfestival 2019

Op woensdag 20 februari kwamen ongeveer 40 geïnteresseerde naar de eerste informatie-bijeenkomst voor het Berkelfestival 2019 naar Gescher. Onze medewerker Michael Führs heeft het concept van het festival voorgesteld. Daarna werd gemeenschappelijk met de deelnemers er over gesproken, welke activiteiten van sport tot cultuur en natuur kunnen worden aangeboden.

 

Het Berkelfestival vindt dit jaar van 23 -25 augustus met een focus op Gescher plaats. Wie op 20 februari aan de bijeenkomst niet kon deelnemen, maar desondanks een idee heeft voor het festival of misschien een activiteit wil aanbieden, mag graag contact met ons opnemen: team@dieberkel.eu. Voor medio maart staat ook nog een informatiebijeenkomst in Nederland geplant. Meer informatie volgen.

Het Berkelfestival is een bouwsteen van het INTERREG-project „berkeln 2018-2020“.

22.02.2018: eerste bijeenkomst Berkelfestival 2019