Haalbaarheidsstudie ‘Akademie Vogelsang’

Haalbaarheidsstudie voor de ‘Akademie Vogelsang’ in Datteln vanaf juni 2019

Project factsheet

Projecttitel

Machbarkeitsstudie „Akademie Vogelsang“

Opdrachtgever 

Vogelsang Stiftung, Datteln
Periode vanaf juni 2109
Projectbeschrijving

 

 

Haus Vogelsang is een voormalig adellijk landgoed in de buurtschap Ahsen in de gemeente Datteln, te midden van het unieke landschap van de Lippeaue in het grensgebied tussen Ruhrgebied en Münsterland. Haus Vogelsang is uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden van Nordrhein-Westfalen en voldoet aan alle voorwaarden om een uitmuntende locatie voor educatie,  kennisoverdracht en dialoog te zijn.
De eigenaar, de Vogelsang Stiftung, wil het gebouw herinrichten tot een centrum voor duurzaamheid onder de naam ‘Akademie Vogelsang‘. De haalbaarheidsstudie is bedoeld om het inhoudelijke concept, de onderscheidende kenmerken en de marktpositionering van de toekomstige instelling concreet in beeld te brengen. Daarnaast gaat het daarin ook om aspecten van de economische haalbaarheid en de bouwkundige uitvoering.
De ontwikkeling van de haalbaarheidsstudie wordt gesubsidieerd door de Stiftung Umwelt und Entwicklung Nordrhein-Westfalen.

Onze taken We ondersteunen de Vogelsang Stiftung bij de ontwikkeling van een levensvatbaar inhoudelijk concept voor de ‘Akademie Vogelsang’ en concreet bij de ontwikkeling van de haalbaarheidsstudie.
Links
Contact Michael Führs

Fon: 0049 2561 917169-5

Mail: michael.fuehrs@projaegt.de

 

 

Haalbaarheidsstudie ‘Akademie Vogelsang’