“Dritter Ort” Gasthaus Wilhalm in Harsewinkel

Dritter Ort Gasthaus Wilhalm in Harsewinkel

 

 

 

Projecttitel Dritter Ort Gasthaus Wilhalm in Harsewinkel
Opdrachtgever stad Harsewinkel
Periode oktober 2019 – december 2020
Projectbeschrijving

 

 

Met het programma ‘Dritte Orte – Häuser für Kultur und Begegnung im ländlichen Raum’ heeft het NRW-deelstaatministerie van cultuur en wetenschap in het voorjaar van 2019 een nieuwe subsidie voor culturele instellingen uitgeloofd. Met ‘Dritte Orte’ worden innovatieve culturele instellingen bedoeld die in een uitgesproken open en ongedwongen sfeer de onderlinge ontmoeting en uitwisseling van mensen mogelijk maken en tegelijkertijd ruimte bieden voor kunst en cultuur.
Het historische Gasthaus Wilhalm in Harsewinkel is door een jury gekozen als een van de 17 projecten in Nordrhein-Westfalen om in de eerste subsidiefase vóór de zomer van 2020 een concept op maat te ontwikkelen voor een ‘Dritter Ort’. Dan worden de projecten voor de tweede subsidiefase geselecteerd, waarbij de uitvoering van het concept centraal staat.

Onze taken

Wij begeleiden de projectuitvoerder Stadt Harsewinkel in de eerste subsidiefase. Centraal staan hierbij met name de conceptontwikkeling in overleg met meerdere partners uit cultuur en onderwijs, en de participatie van het brede publiek

Links  
Contact Alexander Jaegers
Fon: 0049 2561 917169-3
Mail: alexander.jaegers@projaegt.de 

 

Michael Führs
Fon: 0049 2561 917169-5
Mail: michael.fuehrs@projaegt.de

 

 

“Dritter Ort” Gasthaus Wilhalm in Harsewinkel